Foto

ÖĞLE MENÜSÜNDE SAĞLIKLI SEÇİMLER

Şirket bahçemizde organik olarak yetiştirilen sebzeler dalından tazecik koparılıp ustamızın ellerinden lezzetli yemeklere dönüşüyor. Bu lezzetlere şimdi yepyeni salata barımız da eklendi.

Dengeli beslenme hayatımızın her alanında önemli bir yer tutuyor.  Özel yaşamımızda olduğu kadar iş yaşamımızda da enerjimizi ve sağlığımızı korumak için beslenmemize dikkat etmemiz gerekir. Son yapılan araştırılmaların da gösterdiği üzere beslenme şeklimiz ile verimli çalışmak arasında derin bağlar bulunuyor. 

“ Yoğun iş temposunda bizleri dinç tutacak ve yeterli besin dengesini sağlayıp verimliliği arttıracak gıdaların tercihi önemli. “

Mesai saatleri içerisinde en az 1 öğünü iş arkadaşlarımızla birlikte iş yerimizin mutfağında geçiriyoruz.  Beslenme uzmanlarının önerisi olan öğle öğününde beslenme rutininde olması gereken gıdalarda; başlangıç olarak besleyici bir çorba, et veyahut balık ürünlerine ek, tahıl, baklagil gibi protein açısından zengin gıdaların yanında günlük mineral ve vitamin ihtiyacımızı sağlayacak olan salatayı da eklemek gerek.

Tüm bunlar göz önüne alındığında çalışanlarımızın sağlığı ve motivasyonunu düşünerek  öğle menümüzü zenginleştirip yeterli beslenme ihtiyacını karşılamak adına zengin seçenekleriyle salata barımızı menümüze ekledik. Hizmete girer girmez salata barımız çalışan arkadaşlarımızın favorisi oldu.

İş yeri verimliğimizi  arttırarak sağlığımızı sağlıklı besinler tüketerek korumak için mutfağımız çalışmaya devam ediyor.

Birlikte yapacak çok işimiz var!